FCSB are o singură victorie în ultimele opt meciuri oficiale, dar păstrează șanse de calificare în grupele Europa League, după 0-0 la Giurgiu cu Vitoria Guimaraes. Florinel Coman a avut cea mai mare ocazie de gol a ‘roș-albaștrilor’ și a remarcat îmbunătățiri în jocul echipei.

Raportul șuturilor pe poartă a fost 3-0 pentru FCSB. Florinel Coman a trimis mingea în bară în prima repriză.

Meciul retur va avea loc joia viitoare, de la ora 22.00, la Guimaraes.

A fost un meci foarte bun pentru noi, o prima repriză bună. Ne-a ieşit jocul, ne-am creat foarte multe ocazii, dar, din păcate, nu am reuşit să înscriem. Părerea mea este că da, mergem cu prima şansă. Înainte de meci, am vorbit în vestiar, am zis să stăm foarte bine defensiv, să nu primim gol, că de dat vom da. Din fericire, nu am luat gol, dar, din păcate, nu am reuşit să marcăm. Cred că dacă reuşeam să înscriem un gol, altfel decurgea meciul.

Aşa trebuia să jucăm de când a început campionatul, părerea mea. Au fost şi foarte mulţi jucători accidentaţi, aşa că nu am avut foarte mulţi jucători în lot. Noi încă mai credem în titlu. De ce să nu credem? Sunt zece puncte, după ce se înjumătăţesc, sunt cinci. Trebuie să câştigăm meciurile pe care le avem cu echipele din faţa noastră. Putem spune că meciul de la Guimaraes este meciul sezonului. V-am spus, trebuie să mergem să facem un meci foarte bun. Este o echipă grea, este greu să joci cu o echipă cum sunt ei„, a declarat Florinel Coman, la finalul partidei.