FCSB a învins Universitatea Craiova cu 1-0, după reușita lui Tsoumou din minutul 88. ‘Roș-albaștrii’ ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 1, dar Florinel Coman este convins că FCSB va reveni în frunte, dovedind că poate să învingă cele mai bune echipe.

A fost un debut fericit și unul nefericit în această seară la Craiova! Fără șut pe poarta adversă, Victor Pițurcă n-a reușit să-i mulțumească pe cei 25.000 de suporteri. În schimb, Juvhel Tsoumou forțează un post de titular la FCSB. 

A fost un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, cu jucători tineri care știu ce au de făcut. O atmosferă incendiară aici la Craiova, ca de obicei, fanii i-au împins de la spate. Cred că am făcut un meci OK din punct de vedere tactic și am tot încercat să mergem peste ei. Per total, cred că am fost echipa mai bună.

Am avut ocazie singur cu portarul în prima repriză și Hora a avut singur cu portarul. Era 2-0 la pauză, altfel se juca, nu? Ei nu prea au avut ocazii.

Cred că ne-a prins foarte bine această perioadă de pauză, ne-am antrenat foarte bine. Cred că relațiile de joc s-au pus la punct. Aveam moral după meciul cu Viitorul. Sper să câștigăm cu CFR-ul. Important este să nu luăm gol, pentru că sigur vom marca.

Am vorbit în vestiar că ar fi momentul să câștigăm, chiar dacă vin meciurile grele. Ne-am încurcat cu echipe mai slab cotate și asta ne costă. Ne uităm la clasament și nu ne este ușor„, a spus Florinel Coman la DigiSport.