VIDEO | ‘Coaliția pentru Familie’, la naționala U21. Mesajul jucătorilor pentru fani

Echipa națională de tineret mai are nevoie de un pas mic pentru a sărbători calificarea la EURO 2019. Marți, la Ploiești, România trebuie să obțină cel puțin o remiză cu modesta Liechtenstein.

Vineri, la Cluj-Napoca, România a învins Țara Galilor cu 2-0 și se află pe primul loc în grupa de calificare, fără nicio înfrângere.

Liechtenstein are înfrângeri pe linie în această campanie și a pierdut pe teren propriu cu România, scor 0-2.

După bucuria de la Cluj, ‘tricolorii’ pregătiți de către Mirel Rădoi au avut un mesaj pentru fani, care sunt așteptați la Ploiești pentru a sărbători calificarea la EURO 2019.

La Ploiești scriem istorie împreună. Pentru că am intrat pe teren crezând în victorie. Am jucat fără frică. Din dragoste pentru fotbal. Convinși că minunile se nasc din muncă. Până în ultima secundă. Dar nu e gata! Ne-am bucurat o zi și am continuat să învingem, să bucurăm România. Pentru că suntem uniți pe teren și uniți cu voi, din tribune. Suntem o familie împreună. Doar împreună putem să obținem victoria care ne duce spre EURO. După 20 de ani, aproape de EURO la tineret. Veniți să ne calificăm împreună“, se arată în mesajul video.

Hai pe stadion!

La Ploiești, ne bucurăm ÎMPREUNĂ! Hai pe "Ilie Oană", la meciul cu Liechtenstein, să sărbătorim calificarea la EURO 2019! Ia-ți bilet 👉 bit.ly/2CgaS7U Preț: 10 lei – intrare generalăMarți seara, luptăm, ne calificăm, ne bucurăm! ÎMPREUNĂ!

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Sâmbătă, 13 Octombrie 2018

“Cine merge la EURO?”, a întrebat căpitanul Ionuț Radu, după victoria cu Țara Galilor.

“Cred că noi, ești nebun?! Ne mai trebuie un punct”, i-a răspuns George Pușcaș.

Bucurie dupa meciul cu Tara Galilor

"România, România, OLE, OLE, OLE!" se va auzi și marți în tribunele stadionului "Ilie Oană" din Ploiești! Vino să ne bucurăm împreună! Tricolorii U21 mai au nevoie de un punct cu Liechtenstein pentru a se califica la EURO 2019. #HaiRomania #LuptamImpreunaIa-ți bilet 👉 bit.ly/2CgaS7U

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Sâmbătă, 13 Octombrie 2018

Partida România – Liechtenstein este programată marți, 16 octombrie, de la ora 21:00, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești. Un bilet costă doar 10 lei.

Spynews.ro