CFR Cluj, câștigătoarea Ligii 1, a reluat pregătirile pentru sezonul următor înaintea rivalilor din campionat. Căpitanul ardelenilor, Mario Camora, vrea să scrie istorie în România: al treilea titlu consecutiv.

Dan Petrescu i-a convocat pe jucători duminică, pentru a începe pregătirile pentru preliminariile Ligii Campionilor – luna iulie – și startul Ligii 1, programat tot la mijlocul lunii viitoare.

Mario Camora, a mărturisit că el și coechipierii au revenit din vacanță cu gândul la un nou titlu.

Am avut o vacanță scurtă, ne-am încărcat bateriile și suntem pregătiți de săptămânile de cantonament care vor urma. Va fi greu, dar suntem profesioniști și suntem obișnuiți cu perioadele de acumulări. Cred că nu ne-am pierdut condiția fizică și sper ca în cel mult două săptămâni să fim în formă maximă.

Avem trei săptămâni de pregătire, trebuie să fim concentrați, pentru că după aceea urmează o luptă foarte grea și avem nevoie să fim în formă. Ne dorim din nou titlul în Liga 1, apoi, pe plan extern, fiecare dintre noi visează să joace în Liga Campionilor, ne vom lupta până la capăt pentru a evolua în cea mai bună competiție intercluburi de pe continent„, a spus Camora.

Dan Petrescu a revenit și el cu chef de muncă și, în prima zi de după vacanță, a tras cot la cot cu elevii săi.

Voia bună a dominat ședința de pregătire care a durat aproximativ o oră și jumătate.