Se anunță un derby de poveste miercuri, în Liga a 2-a! Rapid București și Petrolul Ploiești se înfruntă de la ora 16:00, pe stadionul ‘Regie’, iar Ionuț Cioinac știe care trebuie să fie abordarea ‘lupilor galbeni’ pentru a obține victoria mult așteptată de către fani.

Rapid și Petrolul sunt despărțite de un singur punct în clasament, în avantajul ploieștenilor. Giuleștenii au un meci mai puțin disputat.

Patru dintre ultimele cinci confruntări Rapid – Petrolul s-au încheiat la egalitate, toate în Liga 1.

Suntem conștienți că ne așteaptă un meci dificil împotriva celor de la Rapid. Știm că ei se apără foarte bine acasă. Venim după o perioadă bună, sperăm să îi desfacem cât mai bine și să luăm cele trei puncte.

Ne bucurăm că îi întâlnim acum, sunt două echipe de tradiție, o să fie un spectacol în tribune, sper să fie un spectacol și la nivelul gazonului… să ne ridicăm la nivelul jocului.

Îmi plac meciurile cu atmosferă, cu presiune. Sperăm să venim bucuroși acasă. Cred că dacă intrăm din primul minut concentrați, determinați, cu pressing sus, putem să reușim.

Mereu îi încurajăm pe cei tineri, avem jucători tineri buni și o să facă un meci bun, sunt convins. Mai importante sunt cele trei puncte, nu contează cine marchează„, a spus Ionuț Cioinac, în cadrul unei conferințe de presă.