VIDEO | Cine are ASU(l) în mânecă? Petrolul sau Timișoara? Stoican și Gavrilă, ”all in” pe victorie!

Petrolul nu concepe să rateze victoria cu ASU Poli Timișoara, iar Flavius Stoican și Bogdan Gavrilă au prefațat meciul programat sâmbătă, de la ora 11:30.

Ploieștenii au moralul excelent după victoria din Cupă cu Sănătatea Cluj, scor 7-0.

„Avem un moral ridicat, pentru că la Cluj am reușit un joc bun și o calificare clară în sferturile Cupei României. Dar, acest meci a trecut și trebuie să fim conectați, acum, doar la ceea ce avem de făcut în campionat. Există o stare de spirit foarte bună și îmbucurător pentru mine este faptul că am la dispoziție aproape tot lotul. Mai trebuie să-i recuperăm pe Zaharia și Walace, ambii absentând în continuare, dar, în schimb, Sîrghi a revenit la antrenamente, iar Marinescu, așa cum s-a văzut, a și jucat la Cluj”, a spus Stoican.

„Dacă vom avea agresivitate, atitudine, dacă vom pune presiune încă din primul minut, atunci, cu siguranță, ne vom creea ocazii. Ocazii pe care le vreau fructificate, pentru că trebuie să fim lucizi, asezați, echilibrați, să uităm meciul trecut și să demonstrăm că nu a fost o întâmplare faptul că am marcat atât de multe goluri. Suntem pe un drum bun și vreau să menținem această stare de spirit!”, a fost mesajul lui Stoican.

Bogdan Gavrilă e convins că Timișoara va veni decisă să producă surpriza: „Am văzut câteva declarații date de cei de la Timișoara, în care spuneau că vor fi extrem de motivați, iar acest lucru trebuie să fie un semnal de alarmă pentru noi. Știm că toate echipele care vin la Ploiești dau 100% împotriva noastră, așa încât trebuie să fim concentrați și serioși! Sper să legăm victoriile, să câștigăm mâine, lucru care ne va da elan și pentru jocul de marți, pentru că nu degeaba se spune că victoriile aduc victorii”.

Stoican, decizie surprinzătoare

Contrar obiceiului, „lupii” au intrat în cantonament, de această dată, cu două zile înainte de meci, iar astăzi de dimineață elevii lui Stoican au efectuat un antrenament pe „Ilie Oană”, de la ora jocului.

Întâlnirea de mâine va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Claudiu Marcu (Constanța) – Florin Iacob (Constanța) și Erchian Ionus (Medgidia). Arbitru de rezervă va fi Ana Maria Terteleac (Berceni, Ilfov), iar ca observatori au fost delegați Ionel Popa (Pașcani) și Constantin Pintilie (Rm. Vâlcea).