Vlad Chiricheș (29 ani) a fost împrumutat de Napoli la Sassuolo.

Fotbalistul român poate debuta chiar în următorul meci de campionat, cu Roma, în deplasare.

Chiricheș a explicat la conferința sa de prezentare că își dorea o nouă echipă la care să joace meci de meci. Internaționalul român a dezvăluit că apropiații săi i-au spus doar lucruri bune despre Sassuolo, iar acesta a fost unul dintre motivele pentru care a decis să plece de la Napoli.

”Aveam nevoie de această provocare şi sunt bucuros că sunt aici. Sunt în Italia de patru ani şi mă pot adapta la orice. Sunt aici ca să joc și vreau să fac un sezon bun. 

I-am întrebat pe prietenii mei de Sassuolo şi toţi mi-au spus lucruri bune. Este un club puternic, cu un antrenor foarte bun şi aceste lucruri m-am convins să vin. La Napoli m-am accidentat de multe ori și a fost o perioadă mai dificilă. Pe unde am fost am reuşit să înscriu. Sper să marchez şi aici” a declarat Chiricheș.

4.5 milioane de euro este cota de piață a lui Chiricheș, potrivit transfermarkt.com.

Transferat de napoletani în urmă cu 4 sezoane, Chiricheș nu a fost om de bază în niciun sezon. Cele mai multe apariții în Serie A, 14 la număr, le-a bifat în sezonul 2016/2017. De-a lungul carierei, fundașul a jucat 48 de meciuri pentru formația italiană și a marcat 4 goluri.

Vezi și VIDEO | Pușcaș, lăudat de presa din Anglia! ”Un tânăr Alan Shearer”