Chindia Târgoviște a făcut spectacol pe teren propriu cu CS Balotești, scor 6-0, în etapa a 34-a din Liga a 2-a. Liderul Academica Clinceni a scos un egal în prelungirile partidei din deplasare cu Politehnica Timișoara, scor 2-2.

Valentin Alexandru (13′), Liviu Mihai (25′, 37′), Vadim Raţă (41′), Cristian Cherchez (61′) și Mihai Neicuţescu (90′) au înscris pentru Chindia.

Partida a fost transmisă în direct pe pagina de Facebook a Chindiei și pe canalul de YouTube.

Înainte ca U Cluj să joace în această etapă (duminică, 12 mai), Chindia Târgoviște și-a asigurat un avans de 7 puncte față de locul trei în campionat, fiind aproape sigură de calificarea în prima ligă.

 

Băieții au dat dovadă de maturitate profesională. Asta le-am cerut, mai ales împotriva unor astfel de echipe… nu este ușor. De mult n-am mai stat atât de liniștit, am practicat un fotbal de calitate. Așa este, promovările se câștigă cu echipele mici. Este important să fim concentrați cu astfel de echipe.

Suntem mai aproape ca niciodată (de promovare). Trebuie să încununăm cu succes acest parcurs extraordinar. Vreau să rămân precaut, echilibrat. Mentalul va face diferența. Nu am desfăcut încă șampania, dar am pus-o la rece!„, a spus Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei, potrivit realitateadedambovita.net.

La Timișoara, Politehnica și Academica Clinceni au remizat, scor 2-2. Oaspeții au deschis scorul în minutul 15, prin Adrian Şut. Gazdele au întors rezultatul prin dubla lui Octavian Ursu (45′, 53′). În minutul 90+3, Vlad Mihalcea a șutat imparabil de la 22 de metri, direct în vinclul porții.