Chindia Târgoviște a pierdut în mod dramatic meciul cu ultima clasată din Liga 1, FC Voluntari, scor 1-2. Golul victoriei a fost înscris în minutul 90+2. Ultima partidă din sezonul regulat pentru echipa lui Viorel Moldovan este cu FCSB, pe Arena Națională.

Pe arena ‘Ilie Oană’ din Ploiești, FC Voluntari a deschis scorul în minutul 8, prin Ion Gheorghe.

Adrian Ioniță a egalat pentru Chindia în minutul 83. Cătălin Țîră a înscris golul victoriei pentru Voluntari în minutul 90+2.

Problema este că astăzi am pierdut un punct destul de important, chiar dacă eu consider că meritam victoria. Am jucat, am propus fotbal. Adversarul a trecut de două ori centrul terenul și ne-a dat două goluri. Din păcate, pe finalul jocului, așa cum s-a întâmplat și la meciul cu Botoșani nu am reușit să gestionăm cum ne-am propus.

E mare păcat. E frustrant când pierzi așa un joc. Când nu poți câștiga un meci, faci tot posibilul să nu-l pierzi. Trebuia să fim mai concentrați pe acest final de meci și să obținem un punct meritat, zic eu.

Până la meciul cu FCSB, important e să ridic moralul jucătorilor. Trebuie să ne regrupăm și să vedem ce vom reuși în acel joc. Play-out-ul o să fie complicat, interesant, nu o să fie ușor„, a spus Viorel Moldovan la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1