VIDEO | CFR, lider la toate capitolele! Ţucudean atacă un nou titlu de golgheter

Seară perfectă pentru liderul CFR Cluj! Echipa lui Conceicao a făcut scor cu FC Voluntari şi s-a distanţat din nou la cinci puncte de FCSB.

George Ţucudean a reuşit un hat-trick şi este primul în clasamentul golgheterilor din Liga 1. Atacantul campioanei are 11 reuşite şi atacă un nou titlu de golgheter, după ce în sezonul trecut a împărţit prima poziţie în clasamentul marcatorilor cu Gnohere.

“Jucătorii, colegii mei, mă joacă foartemult şi ne înţelegem din ce în ce mai bine, au încredere în mine, îmi dau mingile, că nu pot eu să le bag pe toate asta este partea a doua. Dar mă bucur şi aşa că am marcat. Problema este că am ratat în celelalte meciuri în care am jucat acasă. Vin echipele aici şi se apără, cum au făcut şi cei de la Călăraşi şi este greu să îi desfaci. Dacă nu le dai un gol, nu ai cum să îi desfaci” – a declarat Ţucudean după 5-0 cu FC Voluntari.

Pentru CFR Cluj urmează partida de marţi cu Dinamo. Jurnaliştii l-au întrebat pe Toni Conceicao dacă meciul cu FC Voluntari a fost antrenamentul perfect:

“Nu, nu putem spune acest lucru. Este o lipsă de respect faţă de adversarul nostru. Meciul s-a dovedit a fi unul uşor pentru noi, pentru că jucătorii au fost foarte serioşi, începând cu minutul 5” – a fost răspunsul antrenorului portughez.

Liderul din clasament, CFR Cluj, are în echipă nu doar cel mai bun marcator, ci şi pe cel mai bun pasator decisiv. Mario Camora a ajuns la şase assist-uri în actualul sezon după ce l-a servit pe Ţucudean la golul al treilea.