O medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo le poate aduce sportivilor români cel mai mare premiu din istorie. COSR pune la bătaie 70.000 euro și un SUV hybrid japonez de top.

Valoarea totală va depăși astfel în premieră cifra de 100.000 euro! 

Președintele Mihai Covaliu a găsit o metodă inedită să îi motiveze pe sportivi. I-a luat la showroom-ul producătorului asiatic să le arate ultimele 8 modele hybrid lansate pe piață. Campioniii olimpici Ivan Patzaichin și Alina Dumitru au testat și ei noua tehnologie.

Ana Maria Popescu a făcut show printre mașini

Campioana olimpică la scrimă Ana Maria Popescu a fost fascinată: „Zici că e navetă spațială, are așa puține butoane că nici nu mai ai nevoie de cartea de instrucțiuni!”, a glumit „Brânzica”.

Un model din gama de lux i-a picat însă cu tronc. Covaliu a tachinat-o și i-a aruncat mănușa. Primește cadou mașina visată dacă ia 2 medalii, nu doar una.

”Start your Impossible”, motto-ul campionilor

După un model chinezesc în 2008 (Hoover) și francez în 2012 (Renault Latitude), un titlu olimpic în 2020 le va aduce sportivilor o mașină japoneză (Toyota Rav4 hybrid de peste 35.000 euro). Pentru argint sportivii vor primi un model Corolla (cea mai vândută mașină din lume all-time), iar pentru bronz o Toyota Auris. „Start your Impossible” este motto-ul producătorului japonez. Mesajul a emoționat-o pe Ana Maria Brânză.