VIDEO | Cel mai curajos ”tricolor” anunță: ”N-am frică de nimic! Vom bate Irlanda de Nord!”

România va juca mâine cu Irlanda de Nord, iar cel mai curajos ”tricolor” anunță că prima reprezentativă se va întoarce în țară cu toate cele 3 puncte.

Alexandru Albu, fundașul celor de la UTA, a fost convocat în premieră la națională și este convins că România va câștiga mâine seară.

În tur, ”tricolorii” au remizat cu irlandezii, scor 1-1, însă apărătorul anunță că prima reprezentativă nu va mai călca strâmb și se va impune cu 1-0 sau 2-0 în Irlanda de N.

“N-am frică nici de avion, nici de înălțime. N-am frică de nimic. Am întâlnit colegi minunaţi, am muncit din prima zi, ştim că ne aşteaptă o luptă grea. Am fost primit bine şi chiar m-a surprins pentru că sunt jucători de mare valoare.

Mă înţeleg bine cu Camora, Bălgrădean, Manea. Eu am început fotbalul pentru a putea juca la echipa naţională, mă bucur că am reuşit să ajung aici, sper să mai fiu convocat.

alexandru albu uta arad 2

Vreau să ajung într-un campionat puternic, poate Spania, Italia, şi vreau cât mai multe meciuri la echipa naţională. Va fi foarte greu cu Irlanda de Nord, sunt sigur că vom câştiga această bătălie, 1-0, 2-0 pentru noi ar fi suficient.” a declarat Albu pentru FRF TV.

Vezi și VIDEO BLOG | ”Tricolorii” vor din nou la EURO! România U21 – Danemarca U21, de la ora 20:30