RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Ce competiții se vor relua în martie: „Am solicitat o modificare de protocol medical”

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că din luna martie vor fi reluate şi competiţiile de copii şi juniori şi cele de la nivelul amator. 

A fost o şedinţă dedicată cu precădere discuţiilor despre diferite situaţii cu care fotbalul românesc se confruntă în această perioadă. Ce am anunţat în cadrul şedinţei şi ne bucurăm de susţinere din partea tuturor membrilor CEX e că ne dorim să reluăm toate competiţiile la nivel de copii şi juniori şi fotbal amator din luna martie.

Pentru a putea face acest lucru, am solicitat o modificare de protocol medical. Mai exact, înlocuirea testelor PCR cu teste antigenice rapide. Înlocuirea testelor PCR cu teste rapide reprezintă un sprijin extrem de important pentru toate cluburile care au avut activitatea blocată în 2020, mai ales că vorbim despre un multe cluburi care nu au primit ajutor din partea statului.

Am solicitat şi această reglementare ca persoanele vaccinate să fie exceptate de la procedura de testare„, a spus Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă susținută marți.

Citește și VIDEO | Burleanu, convins că Jocurile Olimpice nu se mai amână: “Naţionala se va întoarce cu o medalie”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare