VIDEO | Ce a făcut Serena Williams înaintea meciului cu Simona Halep

Serena Williams s-a antrenat alături de mai mulți copii în ziua liberă dinaintea confruntării cu Simona Halep, din optimile de finală ale Openului Australiei. Americanca le-a vorbit celor mici despre importanța unui echilibru între muncă și distracție pe terenul de tenis.

Printre copii s-a aflat și o fată care joacă tenis deși este în scaunul cu rotile. Serena a încurajat-o și a transmis că devotamentul acestui copil pentru tenis o încurajează să se antreneze mai mult în fiecare zi.

Trebuie să continuați să vă antrenați din greu, să munciți, dar și să vă distrați. Cel mai important lucru este să nu te oprești, indiferent de ce se întâmplă. Haley, pe tine nimic nu te-a putut opri să joci tenis, este motivant pentru mine. Mă gândesc că poate ar trebui să lucrez mai mult în ultimele 10 minute pe care le mai am din antrenament. Fetelor, noroc! Probabil o să ne întâlnim în vestiar la anul“, le-a spus Serena Williams copiilor cu care s-a întâlnit la Melbourne.

Meciul dintre Simona Halep (locul 1 WTA) și Serena Williams (16 WTA) va avea loc luni, de la ora 10:00, pe arena ‘Rod Laver’, în faza optimilor de finală ale Openului Australiei.