RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Ce a ajuns să facă un jucător pentru a evolua sub comanda lui Boloni! Gestul e fără precedent

Un fotbalist camerunez a provocat o mulţime de reacţii printre suporterii belgieni, după ce a făcut un gest fără precedent.

Didier Lamkel Ze, fotbalist legitimat în Belgia la Antwerp, vrea să ajungă în această perioadă de transferuri în Grecia, la Panathinaikos, echipa pregătită de românul Ladislau Boloni.

Clubul de care aparţine în acest moment nu doreşte să îl lase să plece prea uşor pe fotbalist, iar acesta a recurs la un gest pentru a le forţa mâna pentru transfer.

Astăzi, Lamkel Ze s-a prezentat la antrenamentul echipei îmbrăcat în tricoul rivalilor de la Anderlecht. Oamenii de la securitate nu l-au lăsat să intre în baza sportivă îmbrăcat aşa, unde trebuia să aibă loc antrenamentul echipei sale.

Gestul acestui a pornit de la faptul că şefii lui Panathinakos vor să îl transfere în Grecia, însă negocierile dintre cele două cluburi nu decurg atât de rapid pe cât şi-ar dori fotbalistul.

La doar câteva ore de la incident, fotbalistul camerunez şi-a cerut scuze. Acesta spune că îi pare rău de gestul făcut, printr-un video postat pe pagina de Twitter a celor de la Antwerp. Oficialii echipei şi suporterii acesteia nu au văzut cu ochi buni apariţia acestuia de astăzi.

Lamkel Ze se ştie foarte bine cu Boloni, fiind antrenorul său la Antwerp timp de 2 sezoane.

Ladislau-Boloni

Citeşte şi Răzvan Lucescu, gata să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor! Ce jucător de Champions League vrea să aducă la Al Hilal

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare