VIDEO | Care sunt şansele Craiovei la campionat şi Cupa României! Dan Nistor: ,,E devreme să ne gândim la event”

Universitatea Craiova va juca în etapa a 25-a a Ligii 1 contra Chindiei Târgovişte, echipă pregătită de Emil Săndoi.

Meciul care va avea loc sâmbătă, se va disputa la Buzău, de la ora 20:00, deoarece Chindia are propriul teren în reconstrucţie.

craiova chindia

Dan Nistor, mijlocaşul oltenilor, a vorbit înaintea partidei cu dâmboviţenii, în cadrul unei conferinţe de presă. Oltenii vor juca şi în Cupa României cu Chindia, pe data de 2 martie. Deşi echipa se află pe un parcurs pozitiv, Nistor spune că e prea devreme ca oltenii să se gândească la un event în acest sezon.

,,Va fi un meci foarte greu, plus că vom juca pe teren neutru, pentru că nici ei nu sunt gazde. Cred că gazonul nu va fi așa de bun cum ne-am dori noi. Suntem două echipe cu pretenții total diferite, ne luptăm pentru locurile fruntașe, iar ei se luptă pentru a încerca să prindă play-off-ul.

Noi ne dorim foarte mult să câștigăm pentru a ne apropia de echipele din frunte. Pentru noi, cel mai important meci este primul meci. Ne gândim la meciul din campionat, sperăm să-l câștigăm și apoi ne vom gândi și la meciul de Cupă.

E prea devreme să ne gândim la event. Ne gândim la primul meci. Cred că suntem destul de pregătiți să jucăm din trei în trei zile.”, a declarat Dan Nistor la conferinţa de presă.

Înaintea acestui joc, Universitatea Craiova se află pe locul 3 în Liga 1, cu 47 de puncte acumulate din 24 de jocuri disputate în campionat.

De cealaltă parte, Chundia Târgovişte se află pe locul 9 în Liga 1, cu 29 de puncte adunate din 24 de jocuri disputate în acest sezon.

chindia craiova
SURSA FOTO: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Citeşte şi Elvir Koljic, gata să joace din nou pentru Craiova! Atacantul face deplasarea pentru dubla cu Chindia din campionat şi Cupa României