RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Care e adevărata față a naționalei României? Cristi Manea: „Azi ești bun, mâine nu mai ești”

Naționala României a pierdut meciul din Islanda și a irosit ultima șansă de calificare la EURO 2020. Fundașul Cristi Manea este convins că ‘tricolorii’ nu au jucat la adevărata lor valoare la Reykjavik. 

Acum, naționala pregătită de către Mirel Rădoi se orientează din nou către Liga Națiunilor. Meciul Norvegia – România se joacă duminică, 11 octombrie, de la ora 19:00.

După două runde, România ocupă primul loc în Grupa 1, cu patru puncte. Norvegia are trei puncte și vine, de asemenea, după ce a pierdut în semifinalele play-off-ului pentru EURO 2020, cu Serbia.

A fost un meci dificil, dar este o bucurie să îmbrac tricoul echipei naționale. Îmi pare nespus de rău că n-am reușit să ne calificăm. Adevărata față a României a fost în septembrie, cu Austria, nu în Islanda. Se poate întâmpla să pierzi un meci, am avut și puțină neșansă, puteam să mai beneficiem de un penalty. Dar așa este în fotbal: azi ești bun, mâine nu mai ești bun.

Cred că Norvegia este un adversar foarte puternic, cu jucători în campionate puternice. Îi știți pe Haaland, Odegaard… Joshua King este un fotbalist foarte bun. Dar cred că vom avea șansa noastră dacă ne vom face jocul și vom fi serioși.

Facem ce ne place, nu dăm cu sapa, îmbrăcăm tricoul echipei naționale. Important este ce facem astăzi și mâine, nu poți să trăiești din trecut„, a spus Cristi Manea pentru FRF TV.

CITEȘTE ȘI -> Rădoi și Mutu, cele mai bune alegeri pentru România? “Boala instalată în fotbalul românesc se vindecă treptat”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare