VIDEO | CAPUL SUS! Bianca Andreescu a pierdut finala cu Goerges! ”Mulțumesc celor din România pentru suport!”

Bianca Andreescu, locul 152 WTA, nu a putut repeta meciurile excelente pe care le-a realizat împotria lui Venus Williams și a Carolinei Wozniacki. Jucătoarea a pierdut finala de la Auckland cu Julia Goerges (locul 14 WTA), asta după ce a câștigat primul set cu 6-2, iar în al doilea a condus cu 5-4.

6-2, 5-7, 1-6 a fost scorul final, iar meciul a durat o oră și 44 de minute.

Ca să ajungă până în finală, jucătoarea le-a mai învins și pe Venus Williams, locul 38 WTA, și Caroline Wozniacki, locul 3 WTA! În semifinale ea s-a impus împotriva lui Hsieh Su-Wei Hsieh, locul 28 WTA.

”Tot suportul pe care mi l-ați acordat înseamnă enorm pentru mine. Îi apreciez pe cei care au venit să vadă meciurile mele de tenis, iar celor din Canada și România, vă mulțumesc! Am fost la un singur set de victorie, dar Julia a dominat și a fost jucătoarea mai bună. Am jucat cel mai bun tenis din toată cariera mea săptămâna aceasta!” a declarat Bianca la sfârșitul meciului.

Aproximativ 20.000 de euro și 180 de puncte WTA i-a adus competiția de la Auckland jucătoarei. Ea va urca până în primele 110 jucătoare ale lumii după acest turneu.