VIDEO | Căpitanul Rusiei, exclus din lot pentru că s-a filmat în timp ce se masturba

Unui fotbalist i-ar putea afecta cariera ultimele imagini care au apărut pe internet cu el, făcând un lucru jenant. 

Căpitanul Rusiei, Artem Dzyuba, a fost exclus din naţionala Rusiei, după ce au apărut imagini cu el în timp ce se masturba. Fotbalistul este cel care s-a filmat în timp ce făcea acest lucru, iar filmările au ajuns pe siteurile de socializare din Rusia, potrivit Fanatik.

Din nefericire pentru el, după ce imaginile au ajuns virale, selecţionerul Rusiei, Stanislav Cherchesov, a decis să nu îl cheme la lot pentru meciurile cu Moldova, Turcia și Serbia.

,,Ce se întâmplă cu Artem Dzyuba nu are legătură cu echipa națională, însă nu putem să ne lăsăm distrași de astfel de lucruri. Avem nevoie de concentrare, așa că nu îl voi mai convoca pentru aceste partide. Protejez și echipa, dar și pe el, de reclamă negativă și de un stres suplimentar. Va avea, astfel, suficient timp pentru a-și rezolva problemele”, a spus Cherchesov.

RUSIA

Atacantul nu este la primul episod de acest gen. În vară, după ce a câştigat titlul cu Zenit, acesta imita sexul cu un coleg de echipă în timp ce se bucurau de câştigarea campionatului.

Citeşte şi Declarațiile unui fost jucător de la FCSB, după infectarea cu COVID-19: “Se exagerează cu toate restricțiile!”