Handbalistele de la CSM București au revenit din vacanță, și-au întâlnit noul antrenor, Magnus Johansson, și au făcut cunoștință cu nou-venitele la echipă.

După modelul cluburilor puternice din Europa, conducerea administrativă a tigroaicelor, prin team managerul Andrei Luca, a susținut o scurtă prezentare a clubului, punctând apoi obiectivele pentru noul sezon. Totul s-a desfășurat sub privirile directorului general al CSM București, Gabriela Szabo, care s-a arătat încrezătoare în forțele echipei.

Nu vrem doar calificarea în Final Four în viitorul sezon, vrem să fim în primele 2 echipe din Europa. Avem jucătoare noi, antrenor nou, mă interesează stabilitatea, continuitatea și rezultatele. Lotul arată mult mai bine, cu multe jucătoare din zona balcanică, un antrenor scandinav și sperăm să facă o echipă bună”, a declarat Gabriela Szabo.

Handbalistele au susținut primul antrenament din mandatul lui Magnus Johansson, iar ședința de pregătire – una fizică – a fost dominată de performanțele Iuliei Curea și ale Cristinei Neagu, cele mai bune sportive la testele de viteză și rezistență.

Lotul s-a întărit, obiectivul este același: să câștigăm Liga Campionilor. Pe teren trebuie să formăm un grup unit. Cu siguranță va dura ceva până se vor adapta sportivele care au venit acum, până ne vom cunoaște mai bine și vom lega relațiile de joc. Totul ține de noi și de ceea ce ne dorim să facem. Ar fi o bucurie imensă să luăm Liga Campionilor, sunt niște sentimente unice”, a spus Oana Manea, căpitanul echipei CSM București.

Sârboaica Andrea Lekici de la Vardar Skopje este una dintre cele mai importante achiziții pentru „Tigroaice”.

Trebuie să credem că CSM va fi cea mai bun echipă din lume, doar așa trebuie să privim lucrurile. Am venit la CSM să câștig titluri, iar CSM este un club mare”, a declarat Lekici.

Magnus Johansson, noul antrenor al formației bucureștene, a recunoscut că nu a stat deloc pe gânduri când a primit oferta CSM-ului.

Sunt mândru și entuziasmat pentru noua provocare din cariera mea, cea mai mare, de altfel. Nu a fost o alegere grea, când m-au sunat cei de la CSM am acceptat imediat pentru că este vorba despre unul dintre cele mai mari cluburi din Europa. CSM este în topul 3 al celor mai bune echipe din Europa, ne dorim să câștigăm Liga Campionilor, dar avem adversari grei, cum ar fi Gyor”, a spus Magnus Johansson.