RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Ca la noi, la nimeni! Protest inedit: s-a urcat pe un turn de 351 de m și i-a cerut demisia antrenorului

Protest inedit în România: un suporter s-a urcat pe Turnul Combinatului din Baia Mare pentru a-i cere demisia antrenorul de la Minaur Baia Mare.

Dezamăgit după înfrângerea cu Progresul Șomcuta Mare, 0-2, fanul i-a cerut demisia lui Dorin Toma. Nu a apelat la metodele clasice și a protestat într-o manieră inedită: s-a urcat pe Turnul Cuprom, cel mai înalt din România (351 metri).

Suporterul a profitat de faptul că paza lipsea cu desăvârșire, s-a urcat pe Turnul Combinatului (100 metri) și i-a cerut primarului Cătălin Cherecheș să-l dea afară pe tehnician.

”Chemăm primarul la noi aicea. Să-l dea afară pe Tomiță. Ăsta-i scopul meu, de asta am urcat aici. Să-l dea afară, că numai așa poate să plece de la echipă și să se aducă un alt antrenor.

Nu mai vreau să îl văd pe Tomiță. O să îl sun pe primar și o să-l chem aici. Dacă va veni, va veni, dacă nu, atunci o să mă dau jos de pe turn când va veni primarul și îl va da afară pe Tomiță. Dorin Toma de la echipa de fotbal a orașului.” a transmis protestatarul.

Poliția s-a sesizat în scurt timp: l-a dat jos pe suporter și l-a transportat la un spital din Sighet. Acesta a fost sancționat contravențional.

Citește și EXCLUSIV | Spaniolii de la Dinamo, dați de gol: ”Au cântărit bine! Așa a fost și la CFR!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare