Mihaela Buzărnescu a obținut în sfârșit o victorie, după nu mai puțin de 11 eșecuri consecutive.

Românca a bătut-o clar pe Daria Gavrilova la Acapulco (6-4, 6-2), iar apoi a avut un mesaj emoționant pe social-media.

”Sunt foarte fericită pentru prima victorie a anului chiar dacă la final am și uitat să mă bucur. E foarte greu să ți se numere înfrângerile și nereușitele, mai ales în sporturile individuale, unde totul se răsfrânge direct asupra sportivului.

Eu voi continua să lupt pentru calea mea. Voi lupta pentru calea mea la fiecare serviciu, la fiecare venire la fileu, la fiecare victorie sau înfrângere. Pot avea zile bune, sau mai puțin bune, dar mă voi bucura de acum pentru ficare minge câștigată și, de-o fi să ies învingătoare, pentru fiecare victorie.

Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere, dar și pentru critici. Mă fac mai puternică, mai dornică să arăt ce pot. Vă respect și vă iubesc!”, a scris Buzărnescu, pe Instagram, atașând și un video cu ultimul punct al meciului.

View this post on Instagram

Sunt foarte fericita pentru prima victorie a anului chiar daca la final am si uitat sa ma bucur. E foarte greu sa ti se numere infrangerile si nereusitele, mai ales in sporturile individuale, unde totul se rasfrange direct asupra sportivului. Eu voi continua sa lupt pentru calea mea. Voi lupta pentru calea mea la fiecare serva, la fiecare venire la fileu, la fiecare victorie sau infrangere. Pot avea zile bune, sau mai putin bune, dar ma voi bucura de acum pentru ficare minge castigata si, de-o fi sa ies invingatoare, pentru fiecare victorie. Va multumesc pentru mesajele de sustinere, dar si pentru critici. Ma fac mai puternica, mai dornica sa arat ce pot. Va respect si va iubesc! #MikiWta #proudromanian #buzarnescu #romania # #gameon #dontstop #tennis #tennispro #grind #strenght #athlete #wta #tenniscourt #sports #myway #goalltheway #power #cotnari #goldnutrition #fit4you #dontstop #goldathlete #fightformyway #goals #wilson #photooftheday #acapulco #teammiki

A post shared by Mihaela Buzarnescu (@miki.buzarnescu) on