VIDEO | Burleanu se contrazice cu Stoichiță. Cum a fost ales Mirel Rădoi

Răzvan Burleanu a declarat, la prezentarea noului selecționer, că Mirel Rădoi a fost prima opțiune. Rădoi are un contract pe doi ani.

S-a discutat intens despre faptul că primele variante pentru înlocuirea lui Cosmin Contra au fost Dan Petrescu și Hagi. De altfel, chiar șeful Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiță, spunea, după ce Contra și-a dat demisia, că cei doi sunt variante. “Numai să vină!”, a declarat atunci Stoichiță, sugerând clar că Dan Petrescu și Hagi sunt primii pe listă.

Acum, Burleanu a ținut să precizeze că Mirel Rădoi a fost prima variantă pentru postul de selecționer și că nu s-a discutat cu nimeni altcineva. .

Vreau să încheiem orice speculație privind alte nume. Nu am discutat cu un alt antrenor, Rădoi a fost opțiunea numărul 1.

Rădoi cunoaște cel mai bine tinerii jucători, este antrenorul care a reușit la tineret să creeze o echipă învingătoare. Voi spune motivele pentru care a fost ales:

Este antrenorul cel mai potrivit pentru a integra jucătorii care au participat la Europeanul de tineret.

A reușit să construiască un grup unit și a făcut și performanță.

Este un fost internațional român care reprezintă spiritul și atitudinea pe care trebuie să le regăsim și la jucătorii de acum.

Cunoaște foarte bine campionatuil intern și pe cei care joacă în străinătate.

Este un antrenor tânăr energic și pasionat.

Are experiență în meciuri decisive ca selecționer. Ne amintim meciul cu Portugalia din deplasare, care a decis calificarea la Euro, plus meciurile de la European.

Rădoi are capacitatea să construiască un adevărat grup cu care să mergem la Euro 2020“, a spus Burleanu.

Spynews.ro