Decizia Federației Române de Fotbal de a nu-l invita pe Gică Hagi la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020 are încă ecouri majore! Președintele FRF, Răzvan Burleanu, susține că UEFA s-a ocupat de organizare și că nu este vorba despre un conflict cu ‘Generația de Aur’.

Gică Hagi s-a declarat nemulțumit de faptul că nu este respectat de către conducerea Federației Române de Fotbal și a anunțat că nu vrea să mai antreneze echipa națională.

Pe 30 noiembrie, Romexpo a găzduit tragerea la sorți a grupelor de la Campionatul European din 2020, competiție care va fi organizată și la București.

Nu a existat nicio acuzație. Pentru noi este un capitol închis! Am răspuns ca urmare a acestei erori, pe care mi-am asumat-o. Federația Română de Fotbal nu este în conflict cu Generația de Aur sau cu vreun jucător. Tot din Generația de Aur sunt oameni implicați direct în organizare sau ca ambasadori. Fie că vorbim despre Belodedici, Vlădoiu, chiar și Gică Popescu sau antrenorul Anghel Iordănescu.

Și noi ne-am fi dorit să avem un român pe scenă, alături de ceilalți ambasadori. Dar ați înțeles foarte bine poziția UEFA, că acei jucători reprezentau țări care au ridicat trofeul la EURO„, a spus Răzvan Burleanu.