RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Burleanu, convins că Jocurile Olimpice nu se mai amână: „Naţionala se va întoarce cu o medalie”

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a susținut o conferință de presă, marţi. Oficialul a vorbit, printre altele, și despre Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Burleanu cred că România se va întoarce din Japonia cu o medalie.

Sunt sigur că Jocurile Olimpice vor avea loc în Japonia, sunt sigur că guvernul japonez şi CIO vor face tot ce este posibil pentru ca JO să se desfăşoare la termen şi cred în acest orgoliu al japonezilor de a putea să livreze cel mai important eveniment la nivel mondial.

Dacă aceste Jocuri Olimpice nu se vor organiza, pierderile financiare vor fi mult mai mari pentru Japonia, de aceea cred că or să dea dovadă de un comportament raţional. Jocurile Olimpice vor avea loc pentru a elimina acest impact. Sunt încrezător că Jocurile Olimpice vor avea loc, că naţionala olimpică va merge la Tokyo şi că se va întoarce cu o medalie”, a spus Burleanu.

Naționala de fotbal U21 va participa pentru prima oară dupa 57 de ani la turneul olimpic.

Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo, amânate din cauza pandemiei de coronavirus, se vor desfăşura între 23 iulie şi 8 august 2021.

Jocurile Olimpice urmau să se dispute iniţial în perioada 24 iulie – 9 august 2020

Flacăra olimpică pentru Jocurile din 2021, care a ajuns din Grecia în Japonia pe 20 martie, va fi menţinută la Fukushima pentru o lună, după care va fi păstrată în capitala Tokyo.

Jocurile Olimpice nu au fost niciodată amânate în cele 31 de ediţii moderne ale sale, începând din 1896. Trei dintre ediţii au fost anulate din cauza războiului, în 1916, 1940 şi 1944.

Citește și Când ar putea reveni spectatorii pe stadion! Răzvan Burleanu: ,,Discutăm în acest moment cu reprezentanţii Guvernului”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare