Rapid București a pierdut neașteptat cu Viitorul Târgu-Jiu, scor 1-2, și a coborât pe locul 7 în clasamentul Ligii a 2-a, după șase etape. Președintele giuleștenilor, Ovidiu Burcă, este convins că jocul echipei se va îmbunătăți odată cu trecerea timpului, iar obiectivul promovării nu este pus în pericol.

Cu mulți jucători noi, Rapid a pierdut două meciuri în acest debut de sezon și este la 8 puncte de liderul Turris Turnu Măgurele.

Astăzi, giuleștenii joacă în Cupa României cu Dunărea Călărași.

#ZiDeMeci #Impreuna, luptăm pentru calificare! 🏆 Cupa României 🇹🇩 RAPID 🆚 Dunărea Călărași▶️ Turul 4🕔 ora 17:00🏟️…

Publicată de FC Rapid 1923 pe Miercuri, 11 septembrie 2019

Ovidiu Burcă a precizat că Daniel Pancu are sprijinul total al conducerii Rapidului.

Nu este începutul de sezon pe care ni l-am fi dorit, însă nu pot să mă apuc să vorbesc despre situația actuală fără să fac o paralelă cu ce însemna acest club acum doi ani. Am început acest proiect din nimic și am ajuns un club consolidat. Am reușit două promovări succesive… alții încă sunt încă acolo și se chinuie. Avem o strategie pe termen mediu și lung.

Lucrurile nu sunt deloc așa cum le prezintă unii… într-o criză. Am făcut o analiză împreună cu Pancone. Există un blocaj mental. Jucătorii care au venit, presiunea de a juca în tricoul Rapidului nu este la îndemâna oricărui jucător. Există jucători foarte tineri care trebuie ajutați.

Avem o strategie coerentă! E foarte greu să creezi o echipă când vin 9-10 jucători noi. Este primul moment în care îl simt și pe Daniel Pancu un pic dezamăgit, trist. Însă este un moment care inevitabil trebuia să apară. Timpul va demonstra că acești jucători, odată ce se vor adapta, ne vor aduce foarte multe bucurii. Situația este sub control„, a spus Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferințe de presă.