VIDEO | Budescu, discurs savuros după victoria cu Craiova: “Am făcut doar jumate de grătar”. Și la Astra sunt restanțe financiare

Astra Giurgiu a ajuns pe primul loc în Liga 1, după victoria de acasă cu Universitatea Craiova, scor 1-0. Căpitanul giurgiuvenilor, Constantin Budescu, a recunoscut că nu se aștepta la acest parcurs perfect al echipei și a glumit pe seama grătarului pe care l-a făcut alături de colegi.

În etapa a 20-a din Liga 1, Denis Alibec a înscris în minutul 50, din pasa lui Budescu.

Astra Giurgiu are 8 victorii la rând în campionat, chiar dacă jucătorii nu sunt cu banii la zi. Budescu a dezvăluit că această problemă va fi rezolvată săptămâna viitoare.

clasament astra

Am ajuns la a opta victorie, avem un parcurs nesperat. Sperăm să câștigăm cât mai multe meciuri. Obiectivul nostru este să prindem play-off-ul, am luat o opțiune serioasă. După ce se va termina campionatul regulat, o să fie cu totul altceva.

Suntem pe primul loc, am mai avut și noroc, nu am jucat așa cum ne-am dorit. În această seară, am avut o primă repriză mai modestă, dar în repriza a doua am avut ocazii clare și rezultatul este meritat.

Este o diferență foarte mică în clasament. Dacă eram la zece puncte pe primul loc, puteam discuta și de campionat. Se înjumătățesc punctele și orice echipă din play-off poate câștiga campionatul.

Domnul Niculae (n.a. – Ioan Niculae, patronul echipei) ne-a felicitat în vestiar și ne-a promis că o să ne aducă la zi cu banii, sunt ceva restanțe. Totul o să fie OK săptămâna viitoare.

Dacă am face atâtea grătare câte glume s-au făcut… ar fi bine. Dar am făcut doar jumate de grătar, pentru că atunci când l-am programat a plouat și nu prea am putut să facem nimic. L-am făcut așa, să nu ne facem de râs, că a zis Bogdan (Andone) la televizor că facem grătar. Bogdan (Andone) ne-a amenințat că ne dă grătare și ne-a dat jumate de grătar.

Mereu m-am înțeles bine cu Alibec, mă bucur că dau pase de gol. Acesta este un obiectiv de-al meu, să-l fac golgheter. Asta e meseria lui, să marcheze, și e foarte bine că o face. Putea să mai înscrie astăzi, din păcate a ratat“, a spus Constantin Budescu.

‘Săgeți’ către Cosmin Contra

Căpitanul Astrei Giurgiu și-a amintit de experiența nefericită de la echipa națională, unde n-a jucat niciun minut în meciurile cu Suedia și Spania.

budescu echipa nationala

Îmi mențin părerea despre echipa națională și nu mă refer la faptul că n-am jucat. Dar ce s-a întâmplat acolo… practic, singura discuție pe care am avut-o la echipa națională a fost salutul de la reîntâlnire și atât. N-a vorbit nimeni absolut nimic cu mine“, a mai spus Budescu.