VIDEO | Bogdan Vintilă, prezentat la FCSB! “Jucătorii şi-au pierdut încrederea. Am venit să muncesc pentru un creştin”

Bogdan Vintilă este noul antrenor al FCSB! Fostul portar a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă la care au participat Gigi Becali și fostul arbitru internațional Alexandru Tudor. Vintilă a declarat că jucătorii de la FCSB și-au pierdut concentrarea și încrederea.

Bogdan Argeş Vintilă (47 de ani) le-a antrenat în carieră pe Concordia Chiajna, Viitorul, naţionala Under 17 a României, FC Voluntari şi Metaloglobus. Ultima oară a fost secund la Astra, în 2018.

Fostul portar a jucat la Steaua între 1990 și 1993.

Vreau să îi mulțumesc domnului Becali pentru încredere. Am venit cu drag, am venit să lucrez pentru un creștin. Sunt foarte bucuros că voi lucra cu jucători foarte buni. Am lucrat cu Tănase, Coman, Vînă, Nedelcu, Crețu. Le știu potențialul. Asta a făcut să vin aici.

Simt că jucătorii și-au pierdut puțin calea și trebuie puși pe calea cea bună. Jucătorii şi-au pierdut puţin încrederea, dar şi-o vor recăpăta. Îi respect pe toți. Doar dacă te lupți cu cei mai buni poți deveni bun.

Contractul e cât vrea Dumnezeu, rezultatele contează. Prea multă vorbăraie nu îmi place, ne așteaptă o săptămână dificilă. Până la pauza echipelor naționale, trebuie să gestionăm totul foarte bine“, a spus Vintilă, în cadrul unei conferințe de presă.

ACUM, Conferinta de presa FCSB

Bogdan Arges Vintila este noul antrenor al FCSB. Primele declaratii, reactii—> https://bit.ly/2zhGWFIBecali: "Poate sunt eu prea prost, dar jucăm trei zile cu ăştia şi nu ne dau gol". Două transferuri, anunţate de patronul FCSB—>https://bit.ly/2HhGDyU"A învățat mult fotbal de la domnul Hagi!" Florin Tănase îl așteaptă pe Vintilă la FCSB înaintea returului cu Guimaraes—>https://bit.ly/2PbGnrNNarcis Răducan anunţă numirea noului antrenor: "Vineri, la 10:15, vom organiza o conferinţă de presă!"—>https://bit.ly/2NpfnST

Publicată de Digi Sport pe Vineri, 23 august 2019