Final la Praga! CFR a ratat calificarea în grupele UCL după ce a pierdut cu 0-2 dubla manșă și va juca în grupele Europa League.

INFO: CFR n-a tras niciun șut pe poartă în această repriză. Iar până la final mai sunt doar 15 minute.

Min. 67: GOL SLAVIA! Boril trimite tare peste poartă, Mureșan încearcă să evite golul, însă balonul intră în plasă.

Min. 65: Schimbare CFR: Petrescu face o mutare ofensivă și îl introduce pe Păun în locul lui Aurelio.

Min. 61: OCAZIE SLAVIA! Stanciu șutează excelent de la distanță, însă Arlauskis e pe fază și respinge în corner.

Min. 46: Începe repriza secundă

Pauză la Praga! Scorul este 0-0.

Min. 37: Skoda trimite periculos cu capul, spre colțul lung, dar balonul se duce puțin pe lângă poartă.

Min. 28: OCAZIE MARE SLAVIA! Stanciu dă o pasă excelentă, Masopust încearcă să înscrie cu un lob, însă nu prinde cadrul porții. Perioadă mai bună pentru gazde.

Min. 18: OCAZIE IMENSĂ CFR! Omrani trimite în fața porții, însă Rondon, aflat cu poarta goală în față, nu reușește să lovească balonul.

Min. 14: Olayinka intră periculos în careu, dar Burcă are o intervenție excelentă, dar și riscantă în același timp și rezolvă situația.

Min. 11: OCAZIE CFR! Bordeianu trimite foarte bine dintr-o lovitură liberă, însă Kolar o salvează pe Slavia.

Primele 9 minute au fost echilibrate, se joacă pe contre, dar fără vreo ocazie mare

Min. 4: OCAZIE SLAVIA! Stanciu trage bine, însă Arlauskis reușește să rețină.

Min. 1: Începe partida de la Praga.

UPDATE 21:00: Atmosfera cu o oră înaintea meciului

UPDATE 20:50: Așa începe CFR la Praga: Arlauskis – Susic, Mureșan, Burcă, Camora – L. Aurelio, Bordeianu, Djokovic – Deac, Rondon, Omrani

Slavia: Kolar – Coufal, Kudela, Hovorka, Boril – Soucek – Masopust, Stanciu, Kral, Olayinka – Skoda


CFR Cluj vrea să întoarcă rezultatul din tur, 0-1, și să se califice în grupele Ligii Campionilor!

Meciul se va disputa de la ora 22:00 pe ”Eden Arena”, stadion cu o capacitate de 21.000 de locuri. Partida dintre Slavia Praga și CFR Cluj se joacă cu casa închisă. Toate biletele au fost vândute, iar fani cehi așteaptă o nouă calificare în grupe, după 12 ani.

În tur, ardelenii au pierdut la limită, scor 0-1. Omrani a ratat un penalty, minutul 79.

Elevii lui Dan Petrescu sunt obligați să marcheze la Praga pentru a spera la calificare. Partida va fi condusă de la centru de un arbitru de top: Gianluca Rocchi, arbitrul finalei Chelsea – Arsenal, scor 4-1, din Europa League.

Italianul va fi ajutat de asistenţii Filippo Meli şi Giorgio Peretti. Rezervă va fi Maurizio Mariani, iar arbitri video sunt Paolo Valeri şi Michael Fabri.

CFR Cluj a făcut seara trecută antrenamentul oficial. Emmanuel Culio, accidentat, este singurul absent din lotul ardelenilor.

🚂 Echipa noastră susține la această oră antrenamentul oficial înaintea meciului cu Slavia Praga!⁣⁣Hai CFR! 🏟️⁣⁣#HaiCFR #mereuimpreuna #CampioanaNoastra #SlaviaCFR

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Marţi, 27 august 2019

„M-aș bucură să țină toți românii cu CFR. Nu știu dacă o să fie așa! Dar, pentru noi, pentru țară noastră, pentru fotbalul nostru, ar fi important ca CFR să se califice și să facă puncte în Europa. Reprezentăm țara și trebuie să dăm totul!

Eu am jucat în grupe, am avut o experiență bună, sper să repet acest lucru alături de colegii mei, pentru că tot clubul merită să ajungem mai departe” a declarat Camora, căpitanul CFR-ului, la conferința de presă a meciului cu Slavia.