Bianca Andreescu a fost invitată la emisiunea ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’, una dintre cele mai faimoase din Statele Unite ale Americii. Campioana de la US Open a vorbit despre emoțiile trăite și l-a învățat pe Jimmy Fallon cum să rotească racheta de tenis pe degete.

Bianca Andreescu a scris o pagină importantă din istoria tenisului feminin. La doar 19 ani, canadianca de origine română a câștigat US Open după o finală cu Serena Williams, scor 6-3, 7-5.

Andreescu a intrat în Top 10 cele mai tinere campioane într-un turneu de Mare Șlem, alături de nume precum Martina Hingis, Monica Seles, Maria Șarapova sau Steffi Graf. Bianca a ajuns pe locul 5 WTA, depășind-o în clasament pe Simona Halep.

Mă simt extraordinar, am făcut istorie în Canada, sunt binecuvântată! Nu am apucat încă să realizez ce am făcut la US Open, am avut un program încărcat după finală. Am primit foarte multe felicitări, de la Justin Trudeau, Shania Twain, jucătorii de la Toronto Raptors și mulți alții„, a spus Bianca Andreescu în dialogul cu Jimmy Fallon.