VIDEO | Bernabeu a erupt la auzul numelui său. Zidane: “Vreau să recuperez toţi jucătorii!”

Zinedine Zidane s-a întors pe banca lui Real Madrid cu o victorie, 2-0 cu Celta Vigo, iar fanii de pe Santiago Bernabeu au fost entuziasmaţi atunci când numele antrenorului a fost anunţat la staţia de amplificare a stadionului.

Alegerile lui Zidane, care i-a readus în primul unsprezece pe Navas, Marcelo, Isco şi Gareth Bale, s-au dovedit perfecte. Navas a încheiat meciul fără gol primit, Marcelo şi-a trecut în cont o pasă decisivă, iar Isco – titular pentru prima oară din octombrie 2018 – a marcat, la fel ca şi Gareth Bale.

Zidane şi-a explicat intenţiile la final, atunci când a fost întrebat despre alegerile sale pentru primul unsprezece: “Îmi place şi Courtois. A demonstrat că este un portar bun, dar vreau ca şi Keylor să se simtă important. Nu pot uita ce a făcut. A jucat mai puţin, dar trebuie să joace. Nimeni nu poate uita ce au făcut aceşti jucători. Voi conta pe toţi. Pe Courtois, pe Reguilon, dar Keylor, Marcelo şi Isco sunt jucători importanţi. Cu Marcelo, la fel ca şi în cazul lui Keylor. Vreau să recuperez toţi jucătorii”

Fanii au fost entuziasmaţi de revenirea lui Zidane, iar reacţia lor nu are nevoie de cuvinte:

Zidane a refuzat să vorbească despre planurile pentru următorul sezon: “Nu vreau să vorbesc acum despre viitor. Nu este momentul să vorbesc despre cine va veni şi cine va pleca. Mai sunt zece meciuri de jucat, este timpul să jucăm!”

Zinedine Zidane are în palmares trei trofee UEFA Champions League consecutive cucerite cu Real Madrid ca antrenor.