Etapa a 21-a din campionatul Portugaliei a produs un scor uluitor în meciul disputat între Benfica Lisabona și Nacional Madeira. ‘Vulturii’ s-au impus cu 10-0.

După venirea antrenorului Bruno Lage, Benfica are un parcurs excelent, cu 7 victorii și o singură înfrângere, iar aseara a bifat un nou succes, umilindu-și adversarii.

Partida de pe Estadio Da Luz a început de la 1-0, Benfica punctând în minutul 1 prin Grimaldo. Până la pauză, Seferovic a punctat de două ori.

În repriza secundă, Benfica nu a redus din turație și a mai punctat de 7 ori, prin Joao Felix, Pizzi, Ferrro, Dias, Silva și Jonas de două ori, pentru un 10-0 uluitor.

View this post on Instagram

@slbenfica just won a league game. 10-0. 😱

A post shared by 433 (@433) on

Ultima oară când o echipă din Portugalia a reușit să câștige la 10 goluri diferență s-a întâmplat în 1964, când Benfica învingea Seixal cu 10-0.

Benfica ocupă locul doi în clasament, la un punct distanță de liderul FC Porto, și este echipa cu cel mai bun atac din campionatul Portugaliei, marcând 57 de goluri după 21 de etape.

Nacional Madeira se află pe poziție retrogradabilă, locul 16.

Pentru Benfica urmează ‘dubla’ din Europa League împotriva celor de la Galatasaray, primul meci urmând să se dispute joi la Istanbul.