VIDEO | Becali vrea să scape de două vedete, dar jucătorii sunt apărați de Teja. Mesajul antrenorului

Gigi Becali e hotărât să se despartă de Dragoș Nedelcu și Adrian Stoian, însă Mihai Teja e convins că aceștia o pot ajuta pe FCSB.

Tehnicianul i-a lăudat pe Nedelcu și Stoian înaintea meciului cu Astra.

“Nedelcu are un caracter foarte bun. Em vorbit tot timpul cu el, vorbesc cu fiecare jucător, i-am explicat că sunt momente grele în viaţă, când nu îi iese jocul, trebuie să ai răbdare, o să-ţi vină altă şansă, trebuie să domenstrezi când îşi vine a doua, a treia şansă, trebuie să dai mai mult la antrenament. O nereuşită nu trebuie să te doboare, trebuie să te facă să fii mai puternic.

Stoian se antrenează foarte bine, este în lot, ne bazăm pe el pentru meciurile pe care le vom avea. Cu siguranţă avem nevoie de Stoian, este un caracter foarte bun, un jucător bun, cu experienţă foarte mare şi când va avea şansa lui va intra şi sper să ajute echipa”, a spus Teja.

Conferință de presă înaintea partidei cu Astra Giurgiu.

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 16 martie 2019

“Curățenie totală! O să plece Stoian, am vorbit cu impresarul, Matei a auzit acum și la Nedelcu am vorbit cu impresarul. Există posibilitatea în America. Îl dau lui Hagi pe Nedelcu, pe banii pe care l-am luat. Îi dau gratis pe Stoian și pe Matei, că i-am luat gratis. Rusescu o să plece și el”, a tunat recent Becali.