VIDEO | Becali, înfuriat de anunțul lui Bălgrădean! “Am vorbit cu un avocat. E foarte grav. Să țin spionul în casă?”

Cristi Bălgrădean va pleca de la FCSB în această vară. Portarul a semnat o înțelegere cu CFR Cluj, în condițiile în care este în ultimele luni de contract cu ‘roș-albaștrii’. Gigi Becali a fost luat prin surprindere de această mutare și îl suspectează pe Bălgrădean că nu a fost concentrat în meciul de play-off cu FC Botoșani.

Bălgrădean (31 de ani) joacă pentru FCSB din februarie 2018, iar în acest sezon a primit 17 goluri în 23 de meciuri, în toate competițiile.

Becali susține că portarul a semnat cu CFR Cluj în urmă cu 10 zile, fără a informa conducerea FCSB. Ulterior, Bălgrădean a apărat în meciul FC Botoșani – FCSB, scor 2-2.

Nu e știre bombă, e bombă atomică. El a semnat deja acum 10 zile, eu am aflat de la o persoană care nu mă cunoaște și mi-a dat mesaj. Am crezut că e glumă și l-am sunat pe el. ‘Da, nea Gigi, am semnat!’. I-am zis ‘Bă, băiatule, ești nebun? Trebuia să anunți’. Tu ai semnat cu o contracandidată.

Cum să mai apere el? Nu vreau să îmi fac păcate, dar înseamnă că mingea înscrisă cu Botoșani, de i-a dat-o pe tavă, înseamnă că te gândești la CFR, să ia campionatul. Mi-a zis că i-a fost rușine. Cum să îți fie rușine, mă, să îmi spui? Să i-o dai pe tavă, să bage ăla mingea în poartă nu ți-a fost rușine?

Clubul poate să îl contacteze, dar face o înștiințare în prealabil. Ai voie să semnezi cu el, înștiințându-mă. Tu nu mă înștiințezi, semnezi cu el, o fi luat și o sumă la semnătura… direct mită, cum ar veni. A zis că nu se prind proștii. Aș fi jucat în continuare cu el.

Am vorbit cu un avocat. E foarte grav, nu îmi vine să cred. Tu aperi cu Botoșani când erai deja la CFR Cluj? Nu a avut nicio nemulțumire, nu e vorba de așteptat, de ce nu ai anunțat când ai semnat? De ce ai apărat cu Botoșani?

Dacă voiam să prelungim contractul, îi spuneam, nu am avut intenția asta. Aici vorbim de un portar care a apărat cu Botoșani când a semnat cu CFR și care a luat un gol pe care i l-a pus pe tavă. Aici vorbim de viciere de rezultat. I-am zis să își ia catrafusele și să se ducă la el acasă. Să țin spionul în casă?“, a spus Gigi Becali la Pro X.

În acest moment, portarii de la CFR Cluj sunt lituanianul Giedrius Arlauskis și polonezul Grzegorz Sandomierski.

1,3 milioane de euro este cota de piață a lui Cristi Bălgrădean, potrivit Transfermarkt.

Portarul în vârstă de 31 de ani a mai jucat pentru UTA Arad, Dinamo București, Unirea Urziceni, CS U Craiova și Concordia Chiajna. A cucerit Cupa României și Supercupa României cu Dinamo.