VIDEO | Bayern a făcut scor cu Borussia. Lewandowski, record uluitor

Bayern a făcut instrucţie cu Borussia Dortmund în clasicul din Bundesliga! Campioana s-a impus cu 4-0! Lewandowski a reuşit o dublă şi este primul jucător din istoria campionatului german care marchează în 11 etape consecutive în startul unui sezon.

Bayern a trecut perfect de săptămâna care a urmat demiterii lui Niko Kovac. După 2-0 cu Olympiacos, campioana Germaniei a făcut spectacol în derby-ul cu Borussia Dortmund. Lewandowski a deschis scorul cu o lovitură de cap, specialitatea casei, după centrarea lui Pavard.

Imediat după pauză, Gnabry a punctat pentru 2-0. Lewandowski a reuşit dubla din pasa lui Thomas Muller, omul renegat de croatul Kovac înainte de despărţirea de Bayern.

Dezastrul a fost total pentru Borussia: Hummels a trimis în propria poartă cu zece minute înainte de final, iar Bayern s-a impus cu 4-0.

Lewandowski, uluitor

Lewandowski a ajuns la un record uluitor: polonezul este primul jucător care marchează în 11 etape consecutive în startul unui sezon din Bundesliga. Vârful lui Bayern nu a încheiat niciun meci fără gol marcat şi are deja 16 reuşite în campionat.

În total, polonezul are 21 de goluri marcate în actualul sezon, în toate competiţiile.