VIDEO | Barcelona rupe tăcerea! “Nu ne gândim la plecarea lui Messi!”

Barcelona a oferit prima reacţie oficială după ce Leo Messi şi-a anunţat intenţia de a pleca de la club. Prin vocea directorului sportiv Ramon Planes, catalanii au anunţat că vor face tot posibilul să îl facă pe argentinian să se răzgândească. 

Barcelona nu ia în calcul plecarea lui Leo Messi, sau cel puţin va face tot posibilul pentru a-l face pe starul argentinian să rămână la club. Catalanii au reacţionat la două zile după ce Messi i-a înştiinţat că vrea să părăsească echipa la care şi-a petrecut întreaga carieră.

Barcelona sporting director Planes provides update on Messi's future

Barcelona sporting director Ramon Planes says the club are still trying to convince Lionel Messi to stay 🙏

Publicată de Goal pe Joi, 27 august 2020

“Nu luăm în calcul plecarea lui Messi la nivel contractual, pentru că ne dorim să rămână aici. Cred că Leo ştie că are un respect enorm din partea noastră, vorbim despre cel mai bun jucător din lume, din istorie. Viitorul, sunt convins, este pozitiv. Trebuie să fim optimişti, să vorbim despre jucători tineri şi jucători cu multă experienţă precum Messi, care sunt în echipă şi au câştigat trofee importante. Împreună trebuie să construim Barcelona pe care ne-o dorim, în jurul celui mai bun jucător din istorie” – a declarat directorul sportiv al clubului catalan, Ramon Planes.

Între timp, presa catalană a aflat ce ofertă pregăteşte Manchester City pentru a-l aduce pe Messi sub comanda lui Pep Guardiola. Gabriel Jesus, Bernardo Silva, Eric Garcia şi 100 de milioane de euro – sunt dispuşi să cedeze englezii pentru a-l transfera pe argentinian.