VIDEO | Avertisment pentru Mircea Lucescu: “Becali e foarte căpos! Nu îl scoți din ale lui”

Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea după ce a ajutat-o pe FCSB la meciul cu Mlada Boleslav (0-0), din preliminariile Europa League.

A fost o surpriză și pentru Marius Niculae, care crede însă că Becali trebuie să se schimbe radical dacă se gândește la o eventuală colaborare pe termen lung.

”Sincer, nu ştiu dacă s-ar putea înţelege cu Gigi Becali. Pentru că, din ce văd, Gigi Becali este foarte căpos şi nu îl scoţi din ale lui, iar Mircea Lucescu este un tip foarte inteligent, are o gândire pe termen lung. La majoritatea echipelor a stat pe termen lung şi a făcut proiect. Va fi destul de greu să se înţeleagă”, a spus fostul dinamovist, pentru Telekom Sport.

900483 863878 846755 cpr4531 marius niculae

“M-a surprins că a fost în vestiarul celor de la FCSB, dar probabil din dorinţa de a ajuta. Nu mă aşteptam la acest lucru. În România, va fi destul de greu ca cineva să şi-l permită pe Mircea Lucescu. În primul rând, pentru că el are o anumită concepţie. Ţin minte că atunci când a venit la Rapid, la sfârşitul anilor ’90, l-a obligat pe George Copos să aibă o bază, să aibă anumite condiţii. Eu zic că cine şi-l va permite, va trebui să facă o investiţie majoră”, e convins Niculae.