Cele două grupe din cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore au fost stabilite astăzi. Simona Halep, liderul clasamentului mondial, a fost prezentă la ceremonia tragerii la sorți organizată de WTA.

Jucătoarea din România a încercat să concureze la Singapore, dar s-a retras din cauza problemelor la spate. La începutul lunii octombrie, Simona a fost diagnosticată cu hernie de disc.

Turneul Campioanelor (21-28 octombrie) se desfășoară pentru ultima dată la Singapore. De anul viitor, competiția care marchează finalul sezonului va fi organizată la Shenzhen, China.

Grupa Roşie: Angelique Kerber (Germania, locul 3 WTA, cap de serie numărul 1), Naomi Osaka (Japonia, 4 WTA, cap de serie numărul 3), Sloane Stephens (SUA, 8 WTA, cap de serie numărul 5), Kiki Bertens (Olanda, locul 10 WTA, cap de serie numărul 8).

Grupa Albă: Caroline Wozniacki (Danemarca, 2 WTA, cap de serie numărul 2), Petra Kvitova (Cehia, 7 WTA, cap de serie numărul 4), Elina Svitolina (Ucraina, 6 WTA, cap de serie numărul 6), Karolina Pliskova (Cehia, 5 WTA, cap de serie numărul 7).

Primele două clasate în fiecare grupă se califică în semifinalele competiției.

Deşi nu participă la Singapore, Simona Halep a primit un cadou din partea sponsorului – un automobil Porsche 718 Boxster – pentru că va încheia anul pe primul loc în clasamentul WTA.

WTA Finals Singapore 2018 Draw Ceremony LIVE

WTA Finals Singapore 2018 Draw Ceremony LIVE

Publicată de WTA pe Vineri, 19 Octombrie 2018

Turneul Campioanelor 2018 este dotat cu premii totale în valoare de 7 milioane de dolari.