VIDEO | “Asta este puterea noastră!” Ce le-a spus Lucescu jucătorilor după 1-4 cu Benfica

Înaintea debutului în grupele Europa League, grecii de la PAOK Salonic au postat un film despre campania europeană din actualul sezon. Momentele de bucurie de după meciurile cu Basel şi Spartak Moscova, dar şi dezamăgirea eliminării din playoff-ul Champions League sunt ilustrate cu imagini exclusive din vestiar. 

Grecii nu au ocolit nici momentul dezamăgirii după 1-4 cu Benfica, singura înfrângere pe teren propriu suferită sub comanda lui Răzvan Lucescu. În discursul de la finalul jocului, antrenorul român a încercat să îşi îmbărbăteze jucătorii.

“Ştiţi foarte bine că în fotbal meciul următor este cel care contează. Cel mai rău lucru este să lăsaţi dezamăgirea să vă stăpânească. Este un moment în care trebuie să fiţi foarte, foarte concentraţi şi puternici” – le-a spus Lucescu jucătorilor care aveau capetele plecate în vestiar.

Pentru PAOK urmează o serie de foc, care va începe joi la meciul cu Chelsea. Într-un interval de numai două săptămâni, echipa lui Lucescu va întâlni Chelsea, AEK Atena, rivala Aris Salonic în Cupa Greciei şi Olympiacos. Într-o şedinţă din ultimele zile, Lucescu le-a transmis jucătorilor că vor fi cu toţii implicaţi pe parcursul partidelor.

“Fiecare om de aici este important, este decisiv. Asta este puterea noastră. Asta este puterea noastră! Pentru că suntem puternici împreună…” – le-a repetat Răzvan Lucescu jucătorilor.

PAOK – Chelsea se va juca joi seară, de la 19:55. 

Spynews.ro