Dinamoviștii trag tare și în play-out și încearcă să-l impresioneze pe Mircea Rednic, pentru a continua în „Ștefan cel Mare” și în sezonul viitor.

Abia venit în România, Sean McDermott a fost deja îndepărtat de Rednic, așa că Muțiu, Mandanda și Tașca se pregătesc exemplar la Săftica (sub comanda lui Cătălin Grigore – antrenorul cu portarii) pentru a rămâne la Dinamo.

Antrenament cu portarii 12.03.2019

Imagini de la antrenamentul cu portarii, material realizat de Radio Dinamo1948.Portari: Vlad Mutiu, Parfait Mandanda si Dragos TrascaAntrenor cu portarii: Catalin Grigore

Publicată de Radio Dinamo1948 pe Marţi, 12 martie 2019

„Nu vreau ca sezonul următor să ne prindă descoperiți, nesiguri pe ceea ce am făcut în această perioadă. Nu mai avem voie să ratăm sezonul următor. Nu ne mai iartă nimeni, nici pe mine, nici pe jucători”, a fost avertismentul lui Rednic.

Mircea Rednic are planuri mari pentru sezonul viitor și vrea eventul cu Dinamo.

„Obiectivul pentru sezonul viitor este câștigarea campionatului și a Cupei României. Eu cred că deja s-a văzut o îmbunătățire a jocului, o altă atitudine, mai multă responsabilitate. Eu le transmit jucătorilor mei să trateze meciurile din play-out cu maximă seriozitate”, a fost mesajul lui Rednic pentru jucători.

În etapa a doua din play-out-ul Ligii 1, Dinamo o va întâlni pe Gaz Metan, în deplasare.