VIDEO | Așa ceva nu s-a mai văzut până acum! Motivul ULUITOR pentru care portarul Tunisiei a simulat o accidentare

Faze ilare tot mai dese se întâmplă pe stadioanele lumii. Ultima ispravă de acest gen s-a produs la meciurile amicale disputate de naționala Tunisiei contra reprezentativelor Portugaliei și Turciei.

Calificată la Mondialul din Rusia, naționala Tunisiei a apelat la o strategie inedită în timpul partidelor amicale contra Portugaliei și Turciei, ambele încheiate cu scorul de 2-2. Mouez Hassen, portarul africanilor a simulat accidentări în ambele partide pentru ca el și colegii lui să se poată hidrata, dar și să mănânce ceva pe fugă!

Motivul este unul inedit: fotbaliștii musulmani se află în perioada postului de Ramadan și conform tradiției, nu le este permis să mănânce si să bea apă în timpul zilei, ci doar la apusul sorelui.

Ambele confruntări au avut loc seara. În meciul contra campioanei Europei, portarul tunisian a stat întins pe gazon aproximativ 4 minute, iar medicul a stat lângă el cât să aibă timp jucătorii să se hidrateze și să mănânce. Strategia a fost una de succes, dacă ne ghidăm după rezultatul final al partidei: 2-2 la doar 6 minute după pauza de masă.

Copie la indigo a fost și în partida contra Turciei lui Mircea Lucescu!

Tunisia face parte din grupa G la Cupa Mondială, alături de Belgia, Panama și Anglia.