Simona Halep a efectuat primul antrenament la Cincinnati. La ședința de pregătire a fost prezent și fostul antrenor al Simonei Darren Cahill. 

Simo a abandonat în sferturi la Rogers Cup, iar acum a reluat antrenamentele în cadrul turneului de la Cincinnati. La prima ședință de pregătire a fost prezent și Darren Cahil, care a discutat mult cu antrenorul Daniel Dobre și i-a dat sfaturi Simonei Halep.

Halep a fost nevoită să abandoneze în sferturi la Rogers Cup. Campioana de la Wimbledon a vorbit despre accidentarea suferită.

„Sunt foarte încrezătoare că voi juca. Nu cred că durerea pe care o am o să mă determine să renunţ la un turneu în totalitate. Mă simt destul de ok acum, am făcut tratament câteva zile. Astăzi o să încerc să joc, nu am jucat deloc de când am terminat jocul la Toronto. Sunt încrezătoare că o să pot să gestionez această durere”, a spus Simona pentru Digi Sport.

La Cincinnati, Halep va juca direct în turul al doilea, împotriva învingătoarei din confruntarea Carla Suarez Navarro – Ekaterina Alexandrova.