După patru eșecuri la rând în Liga 1, FCSB are nevoie de o calificare în grupele Europa League pentru a ieși din criză. Antrenorul ‘roș-albaștrilor’, Vergil Andronache, este convins că jucătorii săi vor face un meci mare mâine la Giurgiu.

Prima manșă a play-off-ului FCSB – Vitoria Guimaraes este programată joi, de la ora 21:30, pe arena ‘Marin Anastasovici’ din Giurgiu.

Vergil Andronache este interimar și are zilele numărate la FCSB. Gigi Becali a anunțat că s-a înțeles cu un nou antrenor.

Suntem conștienți că ne așteaptă un meci dificil. Întâlnim un adversar foarte bine organizat, căruia îi place să aibă posesia. În schimb, avem încredere că vom avea un meci, cel puțin la nivel atitudinal, care ne va da speranțe că vom câștiga jocul.

Mă simt la fel de bine ca și până acum. Patronul decide, e logic. În opinia mea, joi, veți vedea jucătorii extraordinar de montați. Veți vedea atitudine la ei și asta contează cel mai mult. Meciurile cu Mlada, mai ales cel din retur, ne-au dat speranțe că lucrurile sunt bune cel puțin la nivel atitudinal.

Vitoria Guimaraes are 8 jucători peste 1,8 metri. Mai mult de atât, au și control bun al mingii. Este o echipă căreia îi place posesia. Sperăm ca și noi să venim cu determinare și cu valorile pe care le avem. Avem jucători care pot face diferența, așa cum oaspeții nu au.

Este primordial să nu primim gol. Nu este meciul vieții pentru mine, pentru că sunt abia la început. Este o ‘dublă’ pentru care jucătorii s-au sacrificat toată vara. Pentru grupele Europa League am sacrificat și meciurile din campionat. Ar fi păcat, am ajuns la capăt de drum și nu vrem să ne oprim„, a spus Vergil Andronache, în cadrul unei conferințe de presă.

Conferință de presă înainte de FCSB – Vitoria SC.

Publicată de FCSB pe Miercuri, 21 august 2019