VIDEO | Alexandru Mățan, prezentat la noua sa formație! “Un jucător cu abilități tehnice”

Alexandru Mățan (21 ani) s-a despărțit oficial de echipa pregătită de Mircea Rednic, FC Viitorul și a fost prezentat la noua s-a formație, Columbus Crew.

Tim Bezbatchenko, președintele fomației din Major League Soccer este încântat de aducerea lui Alexandru Mățan și speră ca fostul mijlocaș al constănțenilor să își arate calitățile în campionatul american.

”Alex este un jucător tânăr, promițător, cu abilități tehnice, cu driblinguri și abilitatea de a juca în ambele flancuri.

matan 2

Este un jucător creativ și poate juca atât în centru cât și în benzi, ne dă o altă opțiune dinamică de atac, ceea ce va fi esențial, avem un program încărcat cu meciuri în Champions League și MLS în următoarele luni. Suntem bucuroși să-l primim și așteptăm cu nerăbdare să îl includem în grupul nostru” a spus Tim Bezbatchenko, președintele lui Columbus Crew, pentru site-ul grupării din MLS.

Columbus Crew, noua formație a lui Alexandru Mățan l-a prezentat pe fostul jucător al Viitorului pe contul de Twitter printr-un video spectaculos.

Alexandru Mățan a jucat în 23 de partide în actuala stagiune pentru FC Viitorul în care a marcat un gol și a pasat decisiv de șase ori. Clubul din orașul de la malul mării primește, în schimbul mijlocașului ofensiv, suma de 1.5 milioane de euro, iar fotbalistul va avea un salariu anual de peste 500.000 de euro.

Citește și Viitorul vinde pe bandă rulantă. Cine e ultimul jucător care a părăsit clubul finanțat de Gică Hagi