Fostul fotbalist italian Alessandro Del Piero a anunțat că va juca în meciul de retragere al lui Adrian Mutu, care va avea loc vara viitoare, la Cluj-Napoca. 

Del Piero (45 de ani) va evolua pentru selecţionata mondială, alături de Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso şi Sebastien Frey.

În echipa României, pe lângă Mirel Rădoi şi Adrian Mutu, vor mai intra pe teren Giani Kiriţă, Marius Niculae, Ciprian Marica şi Lucian Sânmărtean.

Ciao! Ne vedem pe 13 iunie 2020 la Cluj, la Sports Festival, unde joc alături de prietenul meu, Adrian Mutu„, este mesajul lui Alessandro Del Piero.

Alessandro Del Piero este golgheterul all-time al clubului Juventus Torino, cu 290 de goluri, dintre care 135 decisive. Cu numărul 10 pe tricou, Del Piero deţine şi recordul absolut de prezenţe la Juventus: 705 meciuri.

Adrian Mutu şi Alessandro Del Piero au jucat împreună un sezon la Juventus şi au fost adversari timp de 9 sezoane în campionatul italian. Cei doi au reuşit să ducă echipa din Torino până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor în sezonul 2005-2006.

Alessandro Del Piero a scris istorie şi la naţionala Italiei. A jucat la trei Cupe Mondiale şi la patru Campionate Europene. Vârful carierei sale a fost în 2006, când a câştigat finala Cupei Mondiale. În perioada 2012-2014, Del Piero a evoluat la FC Sydney, apoi la echipa indiană Delhi Dynamos. Și-a anunțat retragerea în octombrie 2015.