Barcelona este cu sufletul la gură! Leo Messi a părăsit terenul accidentat în meciul cu Sevilla şi ar putea rămâne în afara terenului câteva săptămâni.

Argentinianul a început perfect meciul. După ce a primit trofeul pentru cel mai bun jucător al lunii în La Liga, Messi a rezolvat repede partida cu Sevilla. Un assist pentru Coutinho şi un gol spectaculos au dus Barcelona în avantaj. O aterizare delicată l-a scos pe Messi în afara jocului. Argentinianul a suferit o hiperextensie a cotului, iar accidentarea poate fi una complicată.

‘El Mundo Deportivo’, în aşteptarea unei confirmări oficiale, scrie că Messi ar putea lipsi câteva săptămâni. Asta în cazul în care ligamentele au fost afectate grav.

Îngrijorarea catalanilor este una logică. Urmează două partide de foc: cu Inter în UEFA Champions League şi cu Real Madrid în La Liga, miercuri şi duminică. Ultimul El Clasico în care nu au apărut Messi şi Cristiano Ronaldo s-a jucat în 2007 şi a fost decis de un gol al lui Julio Baptista, brazilianul legitiimat acum la CFR Cluj. 

Barcelona – Sevilla s-a încheiat cu victoria catalanilor, scor 4-1.