VIDEO | Adrian Mutu a rememorat debutul în națională și a spus ce meci al României ar rejuca

Selecționerul naționalei U21 a României, Adrian Mutu, a vorbit la FRF TV despre experiența sa la prima reprezentativă.

Fostul atacant a rememorat cele mai mari performanțe în tricoul primei reprezentative și a spus ce meciuri ar rejuca.

Ce aș transmite azi tânărului Mutu este să dea totul pe teren și să fie mândru că poartă acest tricou. Diferența dintre tricoul purtat la club și cel de la echipa națională este doar la nivel emoțional.

Atunci când îmbraci tricoul naționalei responsabilitatea este tot mai mare, faptul că faci parte dintre cei mai buni dintr-o țară te obligă la mai mult. Acest tricou a fost îmbrăcat de multe legende ale echipei naționale, trebuie să simți o mare onoare.

adi mutu

Atunci când am îmbrăcat ultima oară tricoul echipei naționale, primul lucru care mi-a venit în minte e că mi-a dorit ca acest meci să nu se termine niciodată.

Atunci când am primit tricoul echipei naționale prima oară, am simțit multă emoție.

Practic m-am gândit în toată săptămâna premergătoare meciului că un vis de-al meu se va împlini și abia așteptam să vină ziua partidei. Am avut noroc că am înscris chiar la debut.

Fiecare gol marcat la echipa națională este în mintea mea. Dacă ar fi să rejoc un meci unul ar fi cel cu Danemarca, acel 2-2, când am fost egalați. Am meritat calificarea. Sunt unele momente pe care aș vrea să le retrăiesc și să iau altă decizie”, a declarat Mutu în clipul prezentat de FRF TV.

mutu profimedia 0602352161
Mutu. Foto: Marton Monus/dpa

Mutu este golgheter all time, alături de Gheorghe Hagi, cu 35 de goluri pentru naționala României.

Citește și ULTIMA ORĂ | Adrian Mutu rămâne selecționerul naționalei U21! FRF, acord cu “Briliantul” pentru prelungirea înțelegerii