VIDEO | A preferat să vină la Rapid, deși avea oferte din Liga 1! ”Gândul meu este doar la promovare. O să sărbătorim!”

Fotbalistul care i-a ajutat pe cei de la Sportul Snagov să fie printre principalele echipe candidate la promovare în Liga 1 a ales să se transfere la Rapid!

Cătălin Hlistei (24 de ani) a ales să joace în Liga a 3-a deși avea oferte din primul eșalon al României. Fotbalistul a marcat de 7 ori în 21 de meciuri pentru formația din Snagov.

“Am ales Rapidul pentru ceea ce reprezintă acest club în România. Chiar dacă acum este în liga a treia, gândul meu este doar la promovare și sper ca într-un an și jumătate să sărbătorim promovarea în primul eșalon. Am urmărit mereu cu plăcere Rapidul, am și referințe bune de la prietenul meu Amir Jorza, și abia aștept să începem treaba.” a declarat Cătălin pentru site-ul oficial al Rapidului.

250.000 de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit transfermarkt.com.

BUN VENIT, CĂTĂLIN HLISTEI! 💪🇱🇻Rapid a dat lovitura și l-a adus pe cel mai bun mijlocaș stânga din Liga 2 🔝🎙️ “Am…

Publicată de FC Rapid 1923 pe Luni, 14 ianuarie 2019

”Rapid continuă seria transferurilor cu un jucător ce a impresionat în turului sezonului de Liga 2, fiind considerat cel mai bun mijlocaș stânga, conform datelor InStat. Cătălin Hlistei (24 de ani) a fost unul dintre “motoarele” echipei Sportul Snagov, liderul ligii secunde, reușind să înscrie de 7 ori în cele 21 de meciuri disputate pentru ilfoveni. Din vară, Hlistei a ajuns la Snagov, cele 7 goluri reușite făcându-l golgheterul echipei. Chiar dacă au existat oferte și din prima ligă pentru el, Cătălin a preferat Rapidul.” se mai arată pe site-ul oficial.

Citește și S-a despărțit recent de Rapid, dar are numai cuvinte de laudă pentru alb-vișinii! ”Cea mai frumoasă istorie și cei mai frumoși suporteri din România”