VIDEO | A plâns! Ce a spus Dan Petrescu despre retragerea lui Culio

Emmanuel Culio (36 de ani) a anunțat că meciul cu Astra (luni, ora 20.00) va fi ultimul pentru el la CFR Cluj. 

Inițial s-a vorbit despre faptul că argentinianul va renunța de tot la cariera de fotbalist. Culio își dorește însă să joace acasă, în Argentina, motivând probleme familiale.

Eu tot mai sper că se va răzgândi. Informația a fost greșit dată. Nu se lasă de fotbal, merge să joace în Argentina. 

El pleacă de la CFR, dar nu se lasă de fotbal. Pleacă de la CFR din motive personale şi de aceea eu încă mai sper, 1%, poate reuşesc să-l întorc. El nu merge acolo să se lase, el vrea să joace fotbal, vrea să mai joace, cel puţin până în vară.

Apoi, el vrea să ia carnetul de antrenor, aşa mi-a promis şi să vină antrenorul meu secund. Dar nu ştiu dacă va fi posibil. Dacă atunci când eşti jucător nu poţi să pleci de acasă, ca antrenor e şi mai greu. Trebuie să te sacrifici, trebuie să faci sacrificii.

Aproape plângea, a mai plâns. Plânge, vă daţi seama, că e un jucător care îşi dă viaţa şi n-a venit aici decât cu un scop, să joace fotbal. N-a venit să facă altceva. Nu e nici mercenar, el a venit să joace fotbal cu inima, cu sufletul. Şi-a dat viaţa şi i-a rămas şi lui în suflet această echipă”, a spus Petrescu.

Emmanuel Culio (36 de ani) a luat hotărârea de a se retrage din activitatea de fotbalist. Astfel, mijlocașul lui CFR Cluj va juca ultimul său meci din carieră luni, de la ora 20:00, în meciul cu Astra, ce poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1, pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.