FCSB n-a reușit să marcheze în prima repriză cu Sepsi (2-0), iar echilibrul s-a rupt după un gol marcat din penalty de Gnohere.

Ousmane Viera susține însă că n-ar fi trebuit să se acorde lovitură de la 11 metri pentru roș-albaștri, la contactul dintre jucătorul lui Sepsi și Coman.

„A fost contact. Dar a fost unul uşor, cred că a căzut prea uşor. Şi după am primit şi al doilea gol şi nu am reuşit să ne mai ridicăm. Am avut şi ocazii şi nu am putut să dăm gol. Steaua a fost mult mai bună în repriza a doua.

Noi avem lotul prea subţire şi mulţi jucători accidentaţi. Şi se vede. Nu putem să schimbăm mult. Echipe ca Steaua, CFR sau Craiova au mulţi jucători şi multă experienţă. Acum avem Astra şi CFR acasă, încercăm să scoatem ceva”, a spus Viera, la Telekom Sport.

„În prima repriză am început foarte bine meciul, am avut şi ocazii, dar nu am putut să dăm gol. Ei au ajuns în careu în repriza a doua şi am făcut un penalty. Cred că meritam mult mai mult. Am făcut şi greşeli mari. Cu o echipă aşa mare nu trebuie să facem greşeli”, este conștient Viera.